Baskin Robbins Happy Pinwheel Cake for Double Celebration│Father’s Day & Zafran’s 7th Birthday

Father’s day tahun ini jatuh pada 20 June. Beza tiga hari je dengan Birthday Zafran yang ketujuh tahun. Since nak dekat-dekat je dua tarikh ni, sambut sekali sahajala birthday Zafran dan Father’s day.


Since buat double celebration, invest sedikitlah untuk sambutan ni. Beli kek dari kedai yang up sedikit dari kebiasaan iaitu beli di Baskin Robbins. Pilih  Happy Pinwheel cake sebab ada deco oreo. Confim tiga ketul suka sebab semuanya peminat oreo.


 


Untuk dish pulak, beli dominos pizza dan Big Apple Cake. Beli makanan yang budak-budak suka especially Dak Zafran. Birthday Zafran kan. Beli makanan pun yang ikut dia punya selera dan minat. Eh lupa sambut dengan Father’s Day. Tak apa. Kimchi jenis makan apa sahaja. Hehe.



Anyway to Dak Zafran, you are mama & papa greatest blessing. May ur birthday and all ur tomorrows be blessed with everthing good in life. 


To papa Kimchi pulak Kamil Hakimi. Happy belated Father’s Day. Thanks for being a great father to all our kids. We all love u so much.

Share this:

CONVERSATION

2 comments:

  1. Happy belated birhtday Zafran! Semoga jadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  2. Wow! look for such a well-written article with the most information and we always welcome your content really pleasant to read. We are offering cash for unregistered cars up to $19,999 and undertake all the legal formalities so if you are looking to sell your car just make a call to us.

    ReplyDelete