Merdeka Giveaway by TarotTheFool

 

As we olls know, semalam ahli parlimen kembali bersidang selepas ditangguh sejak awal tahun. Tak tahulah apa yang diperdebatkan. Tapi ada ke tidak beri manfaat kepada rakyat, hanya Allah SWT sahaja yang tahu. Huhu.

Ok. Tak perlu kita tambah beban pada emosi kita dengan dengan gaduh-gaduh ahli politik ni. Sebab dari pandemik Covid-9 sendiri pun dah banyak beri impak yang mostly negatif pada kehidupan kita.

Jom join giveaway yang dianjurkan oleh blogger Tarot yang sedikit sebanyak dapat menceriakan kita. Sebabnya banyak hadiah best-best yang ditawarkan oleh Tarot. Saya pun ada contribute hadiah untuk para pemenang. Syarat nak join pun mudah je.

Berminat nak join, boleh klik banner atas. All the best ye semua.

Share this:

CONVERSATION

4 comments: