Kunjungi 3D Art Museum Di Cameron Square, Cameron Highland │Pergi Sebab Dapat Tiket Percuma Lagi

Kalau nak keluar duit sendiri untuk masuk 3D museum, memang tak akan terjadilah. Yeala, 3D Museum ni nak kena ada skill memosing(posing). Barulah gambar kita yang diambil di 3D art nampak menarik dan ‘smart’


Tapi saya ni sejenis tak ada skill memosing di dalam diri. Tu saya cakap, kalau keluar duit sendiri memang tak akan masuk nya.



Still masuk jugak sebab Enal dapat empat tiket free. Yang dia dapat penginapan free hasil redeem point kad kredit. Tiket 3D museum termasuk jugak. Hotel dan 3D Museum di dalam bangunan yang sama iaitu Cameron Square. Dah tu enal bagi sememangnya rezeki jangan ditolaklah.



Saya pernah masuk 3D museum yang di Langkawi. So, yang di Cameron Highland adalah 3D museum kedua saya pergi. Comparison antara Langkawi dan Cameron Highland, yang Caemron Highland adalah satu perempat Langkawi dari segi keluasan dan kuantiti & kepelbagaian 3D art.




Time saya pergi 3D Cameron Highland, Dak zafran meragam. Memang sangat limited lah nak posing. Boleh tengoklah pose saya takat tercegat tegak, takpun tunjuk jari ‘peace’. Kuikuikui.



Since  i am not fan of 3D museum, jadi tak dapatlah nak komen banyak-banyak baik positif mahupun negatif. Tapi bagi mereka yang suka bergambar, ada skill posing yang pelbagai, gambar pula diambil oleh photographer yang sangat professional, maka sangat sesuaialah kunjungi 3D Museum, Cameron Highland.

Share this:

, ,

CONVERSATION

12 comments:

  1. xpernah sampai lagi meseum 3d ni..:)

    ReplyDelete
  2. xpernah sampai lagi. insyaAllah ada rezeki nak jugak ke sini.

    ReplyDelete
  3. belum penah smpi ke sini. kalau yg kat penang tu penah laa

    ReplyDelete
  4. Ingatkan tak pernah kencing kalau pakai costume😂

    ReplyDelete
  5. dah lama tak sampai cameroon, rasa nak pergi lagi

    ReplyDelete
  6. seriously, aida x pernah masuk mana2 3d museum.
    sebab, kami-kami x pandai bergambar :) ha ha ha ha...
    3d ni jadi cantik bila pandai bergambar.

    ReplyDelete
  7. JobSide buat tambahan jajan sekaligus menghilangkan bosen ....
    yuk di klik link nya www.fansbetting.co
    Info add langsung { 5*E*E*8*0*A*F*E }
    WA kami @ +855 963 156 245
    line @ fansbetting

    ReplyDelete
  8. permisi min numpang share ya :)
    bosan tidak tahu mesti mengerjakan apa ^^
    daripada begong saja, ayo segera bergabung dengan kami di
    F*A*N*S*P*O*K*E*R cara bermainnya gampang kok hanya dengan minimal deposit 10.000
    ayo tunggu apa lagi buruan daftar di agen kami ^^

    ReplyDelete
  9. On the plus side, this process can be used to print very high resolution images and the finished item can look fantastic when done right. There are also no fixed set up costs with digital CD printing which is great if you only need 50 discs. 3dm8 website

    ReplyDelete
  10. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely do you encounter a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you’ve got hit the nail about the head. Your thought is outstanding; the thing is something too few everyone is speaking intelligently about. We’re very happy which i found this around my seek out some thing with this. ARITA PORCELAIN

    ReplyDelete
  11. I was studying some of your content on this internet site and I believe this website is rattling informative ! Keep putting up. japanese indoor tabletop

    ReplyDelete