Toysdirect - One-Stop Online Store For Affordable Educational ToysToysdirect ialah sebuah website membeli-belah secara online yang memfokuskan kepada pemainan berkonsepkan pendidikan (educational toys), Montessori material & buku kanak-kanak

Pelbagai produk kanak-kanak yang didapati di Toysdirect . Antaranya adalah Peppa Pig, Montessori Toys Kits, Shichida Material, Usborne Books, Right Brain Material, Building Blocks, Mother Garden Wooden Playset & banyak lagi. Harga yang ditawarkan bagi setiap produk-produk Toysdirect tersebut adalah mampu milik & sangat berpatutan.


Permainan yang menarik perhatian saya & yang pasti akan menjadi kegemaran Dak Zafran adalah Children 2-in-1 ride on Excavator kerana Dak Zafran sangat sukakan permainan lori. Selain itu, Children 2-in-1 ride on Excavator ini boleh bertukar-tukar menjadi  dua jenis lori. Proses pencantuman & penukaran pada permainan ini dapat menghubungkan sel-sel otak Dak Zafran & seterusnya mampu mengembangkan kemampuan otak Dak Zafran. Harga permainan ini tersangatlah berpatutan iaitu hanya RM160 sahaja.
Banyak lagilah barangan kanak-kanak yang sangat menyeronokkan, murah & berkonsepkan pendidikan di Toysdirect. Nak tahu lebih lanjut mengenai Toysdirect ini, boleh layari:


Share this:

CONVERSATION

2 comments:

  1. best ni. Bole bantu psikomotor halus budak.

    ReplyDelete
  2. Ever wanted to get free Facebook Likes?
    Did you know you can get them AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FOR FREE by using Like 4 Like?

    ReplyDelete