Shopping Designer Handbag At Johor Premium Outlet (JPO)



Haha..Terjebak dahkan. Tak terfikir pun nak shopping designer handbag di JPO. Nak pergi  JPO pun sebagai cukup syarat bila dah sampai Johor. JPO pulak tempat shopping barangan high end sahaja. 




Memang tak terfikir langsunglah akan ada hasil di JPO.
Mula-mula sampai JPO, ternampaklah  ada beberapa orang memegang paper bag Coach. Tapi still tak terfikir akan ada sale di Coach. Tempat target nak shopping di situ pun just di Cotton On. Dengar ada sale jugak di situ. Bila dah melintasi beberapa high end outlets & dah sampai di depan Coach outlet, masuklah ajela outlet ni. Konon-konon nak cuci mata dengan melihat coach handbags.


Window shopping di luar outlet jea

Adalah sale 30% untuk setiap handbags & etc  yang ada di situ. Tapi after less pun, still more than RM1500 jugaklah harga handbagnya. Tak mampulah nak beli. Then, ternampak satu bahagian yang jual handbags yang harganya less than Rm1k.  Banyak less maybe sebab design dah outdated. Belek punya belek, ada terjumpa design yang cantik. Walaupun outdated pun, materialnya leather kot.  Even handbag yang tak ada brand pun tapi kalau full leather, harga tetap akan jadi mahal.  Mimi & Kak Kirah apalagi, start menunjukkan minat untuk dapatkan coach handbag untuk diri masing-masing. Saya? Just jadi advisor jea untuk mereka. Saya pun dah ada coach handbag iaitu bag hantaran dulu. Still tahan lagi. Material leatherkan. Memang akan tahan lamalah, pakai lasak macammana sekali pun.

Lily, Salesgirl ni sangat helpful. Disebabkan terlampau helpful, dah terjebak shopping handbag.hehe

Mimi & Kak Kirah, dua-dua beli handbag yang dual function. Maknanya 2 in 1. First boleh jadi sling bag sebab ada shoulder strap. Ini untuk casual. Second kalau nak nampak lebih elegant atau nak guna untuk majlis formal, boleh bukak shoulder strap  & akan jadi handbag.  Nak pakai samaada pegang top handles  atau masukkan tangan hingga ke siku. Pakai ala-ala mak datinla. Nak pakai sebagai shoulder bag pun boleh  sebab  top handles agak panjang yang boleh dipakai di atas bahu. Maknanya bukan dual funtionla beg ni. Dah trifunction. Jealousnya diaorang dapat beli handbag macamni. Dengan leather material lagi tu. Dapat dengan harga bawah RM1k.

Budak-budak duk kat air pancut


Geng pak2 ambil alih tugas jaga anak sementara tunggu mak-mak habis shopping

Duduk kat Coach outlet nak dekat 2jam jugak. Tak sempat dah singgah outlet lain. Pak-pak yang kena jaga anak, semuanya dah lapar.  Actually semuanya tak lunch lagi. Penangan Coach handbag punya pasal, mak-mak dengan mimi sekali  sampai tak ada rasa lapar. Kenyang tengok handbag.hehe. Dalam pukul 4 petang baru keluar JPO, nak mencari tempat makan.  Next time kalau ada pergi JPO lagi, kena singgah Cotton On pulak.  Situ pun boleh tahan jugak promotion nya.

Someone is really happy because have got something beautiful for herself


Share this:

, ,

CONVERSATION

12 comments:

  1. waa.tu dia reward utk diri sendiri..
    budak2 tu klu tak di halang mau terjun kolam dah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ayah-ayah yang menjaga bebudak ni..hehe..

      Delete
  2. Bila shopping dengan anak2 memang bergilir-gilirlah menjaga..
    Kalau mak menengok, ayah jaga anak..
    kalau Ayah yg menengok, mak lah jaga pula.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Tak perlu nak ke JPO pun, saya suka beli dari personal shopper di instagram macam @onestopforher @onestopformen, latest sikit design dari us, harga pun lebih murah

    ReplyDelete
  4. Nice blog and absolutely outstanding. You can do something much better but i still say this perfect.Keep trying for the best. gabinete de arquitectura Lisboa

    ReplyDelete
  5. Great article Lot's of information to Read...Great Man Keep Posting and update to People..Thanks Backpacks

    ReplyDelete
  6. Yes i am totally agreed with this article and i just want say that this article is very nice and very informative article.I will make sure to be reading your blog more. You made a good point but I can't help but wonder, what about the other side? !!!!!!Thanks bauletto nero liu jo

    ReplyDelete
  7. It is included in my habit that I often visit blogs in my free time, so after landing on your blog. I have thoroughly impressed with it and decided to take out some precious time to visit it again and again. Thanks. Backpack

    ReplyDelete
  8. Positive site, where did u come up with the information on this posting?I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style. Thanks a million and please keep up the effective work. Backpack

    ReplyDelete
  9. You re in purpose of actuality an on the money website admin. The site stacking speed is stunning. It sort of feels that you're doing any unmistakable stunt. In addition, The substance are work of art. you have done a phenomenal action regarding this matter! Shopper personalizzate

    ReplyDelete
  10. It is essential to transport your guns, ammo and accessories from one location to another, especially if your passion for shooting has grown. Your gear should be safe and organized with enough space for your accessories, such as optics and ear protection. Range bags are a great solution. Range bags are designed to transport firearms safely and securely. There are many range bags on the market, so finding the right one for you can be challenging.

    ReplyDelete