Beauté - Fem Mist: A New Natural Solution For Feminine Hygiene

Ingin mengekalkan kebersihan, kesegaran & keselesaan Miss V?

Beaute Feminine Mist akan menjadi rakan baru Miss V anda kerana mampu menjaga secara semulajadi di kawasan intim lebih-lebih lagi untuk yang aktif bekerja dan menguruskan rumah tangga. Ditambah lagi dengan cuaca yang tidak menentu lagi. Jika Miss V tidak dijaga dengan rapi, akan boleh menyebabkan sentiasa berpeluh dan rasa kurang selesa di kawasan intim.  Kawasan Miss V yang lembap akan mengalakkan pertumbuhan bakteria dan menyebabkan keputihan, bau dan kerengsaan kulit.


Beauté - Fem Mis


Antara penyebab lain Miss V tidak selesa:
- bulu yang tumbuh ke dalam
- jangkitan yis
- membasuh menggunakan sabun
- penggunaan Panty liner
- Stress
- Sentiasa lembap
- Air yang kotor
- Kerap menggunakan tisu/tisu basah

Jadi dengan penggunaan Beauté - Feminine Mist, membantu wanita kekal selesa sepanjang hari dengan bahan berasaskan manggis dan manjakani, dan bukannya sabun. Ekstrak daripada tumbuhan ini juga yang membantu untuk mengurangkan keputihan, kegatalan, kerengsaan, radang, dan bau. Beauté - Feminine Mist dirumus khas untuk memberikan kesan dengan pantas dan berpanjangan untuk mengembalikan keremajaan dan kesegaran wanita. Juga, boleh digunakan setiap hari.


Berbeza dengan produk pembersih wanita/sabun yang hanya membantu menghilangkan bau malah tidak boleh digunakan setiap hari!

Penggunaan Beauté - Feminine Mist tersangatlah mudah dan tidak merumitkan. Cara-caranya adalah:
1. Spraykan Beauté - Feminine Mist ke bahagian intima tau panty liner. ™
2. Biarkan sahaja. Tak perlu lap. Tak perlu tunggu lama pun untuk kering kerana kadar penyerapan Beauté - Feminine Mist tinggi  yang membantu bahagian intim kekal kering & segar sepanjang hari.
3.  Guna untuk 3 kali/sehari

Harga Beauté - Feminine Mist adalah RM48 untuk 35ml.

Berminat dengan produk Beauté - Feminine Mist? Klik di SINI untuk pembelian secara online di websitenya.

Kejap-kejap, ada satu lagi nak beritahu kepada yang berminat untuk dapatkan produk  Beauté - Feminine Mist.  Berita baik sangat ni. Kalau nak tahu, ada diskaun RM10 untuk setiap pembelian produk  Beauté - Feminine Mist. Guna code FBIO-GHG untuk menikmati diskaun ini. Contoh ruangan yang perlu dimasukkan code ini adalah seperti di bawah.
Untuk mengetahui maklumat lebih lanjut (seperti maklumat syarikat, lain-lain testimoni & etc), boleh layariFB: https://www.facebook.com/furleybio


Beauté - Fem Mis
Beaute-  Fem Mist Is The Best Product Care Ever!

Share this:

CONVERSATION

1 comments:

  1. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know you can get these ON AUTOPILOT & ABSOLUTELY FREE by using Like 4 Like?

    ReplyDelete