Creamy Yummy Ikea Frozen Yogurt

Creamy Yummy Ikea Frozen Yogurt

Tak tahu pun dah ada jual frozen yogurt di Ikea Bistro. Sangat ketinggalan iolsss ni. Tahu pun daripada Farid. Dia cakap nak beli frozen yogurt di Bistro semasa tengah shopping di Ikea. Terkejut bila dengar dia cakap nak beli yogurt. Bila pulak dah ada yogurt ni. Ingatkan just ada jual karipap, donut, hotdog, ice cream, sama macam dulu. Nampak sangat dah lama saya tak pergi Ikea or tak ambik tahu apa yang dijual di Bistro.Yealah, asyik beratur panjang jea kat Bistro ni. Tue yang dah malas nak singgah membeli di situ.


Creamy Yummy Ikea Frozen Yogurt



Ni nasib baik ada Farid. Dialah yang tolong belikan frozen yogurt while saya & Kimchi beratur untuk membayar barang shopping ikea. Dapatlah merasa Ikea Frozen Yogurt
Frozen yogurt dia sangat creamy, smooth, scoopable & deliciousssss. Dengan ada strawberry topping lagi. Perghh.. Sedap jea bila cair dalam mulut. Harga pun murah. Just RM1.50/cup.

Harga food & beverages yang dijual di Ikea Bistro memang maintain murah. Sebab tu berjela-jela orang beratur nak membeli. Saya memang taklah nak beratur. Hehe. Thanks to Farid sebab tolong beraturkan.

Share this:

, ,

CONVERSATION

6 comments:

  1. nyummy !!! terasa nk makan tu :(

    ReplyDelete
  2. Sedapnya.. Harga pun murah.. memang berbaloilah kalau beratur..

    ReplyDelete
  3. New web site is looking good. Thanks for the great effort. 토토사이트

    ReplyDelete
  4. Thanks for sharing nice information with us. i like your post and all you share with us is uptodate and quite informative, i would like to bookmark the page so i can come here again to read you, as you have done a wonderful job. 먹튀검증

    ReplyDelete
  5. Took me time to read all the comments, but I really enjoyed the article. It proved to be Very helpful to me and I am sure to all the commenters here! It’s always nice when you can not only be informed, but also entertained! https://www.worldranklist.com/preview/bookmarking/331933/-Wolfleys

    ReplyDelete