THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK: The Best Fruit Dressing Ever....

THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK: The Best Fruit Dressing Ever


Nak makan buah potong, wajib dicampur sekali dengan THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK. Kalau makan buah kosong semata-mata, rasa tak puas .Tapi bila dah dicampur sekali dengan kuah rojak ni, makan satu mangkuk buah potong  pun tak cukup.

THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK sangat pekat, sedap & rasa pedas sedikit. Kuah rojak ini adalah homemade & ingredients kuah rojak ini bebas daripada bahan-bahan yang tidak menyihatkan seperti bahan pewarna, perisa & sebagainya. Even minyak masak pun tak digunakan untuk membuat kuah rojak ini. Jadi jangan risau kalau nak sekali makan sampai habis sebekas kuah rojak. Makan banyak mana pun tak apa sebab tak akan memberi kesan buruk kepada kesihatan samaada untuk jangka masa pendek mahupun panjang. Tapi jangan makan sampai 10 bekas sehari pulak. Nanti gula dalam darah pulak naik.hehe.

Bagi yang liat dan tak suka makan buah-buahan,  kena ingat buah-buahan adalah salah satu sumber vitamin untuk badan kita, yang berfungsi untuk melindungi tubuh badan kita daripada pelbagai jenis penyakit. So, jangan nak liat sangat makan buah yea. Rasa susah sangat nak telan buah, cuba makan buah yang dicampur sekali dengan kuah rojak ini. Confirm daripada tak suka,  terus jatuh hati dengan buah-buahan. 


THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK: The Best Fruit Dressing Ever

THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK ini tak semestinya dimakan dengan buah sahaja. Boleh dicampur sekali dengan sayur-sayuran seperti timun & sebagainya. Ikut citarasa masing-masing.

Ramai pembeli THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK memberi feedback positif selepas merasai kuah rojak ini. Testimoni-testimoni di bawah adalah daripada pembeli-pembeli THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK.THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK: The Best Fruit Dressing Ever


THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK: The Best Fruit Dressing Ever


THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK: The Best Fruit Dressing Ever


THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK: The Best Fruit Dressing Ever
THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK pun sungguh enak dimakan begitu sahaja jugak. Bukan setakat gardenia jea.hehe

Hebat kan penangan THUMB'S UP LICIOUS KUAH ROJAK ni Jadi cepat-cepatlah dapatkan kuah rojak sementara masih ada lagi stok. Kalau tak, nanti akan menyesal kemudian hari. Harga Kuah rojak tersangatlah murah iaitu RM3.50/bekas. Kalau beli tiga bekas, ada diskaun sedikit iaitu RM10 untuk 3 bekas.

Untuk beli kuah rojak ini, boleh hubungi:


Tel: 0133399016/0133940167

Share this:

CONVERSATION

10 comments:

 1. Replies
  1. Unnie tinggal di mana. Kalau unnie nak beli jugak, try request pos daripada Rafidah..Nombor contact ada di atas. Tapi maybe bayaran kena tambah sedikit untuk postage cost.

   Delete
 2. Alaaa....terus terasa2 kat tekak ha...sedapnyaaaa

  ReplyDelete
 3. Ya Allah...bestnyaaa... Kecur liur tengokk...hehehe.. Thanks for sharing. kena usha2 nih. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. sedap tau sis..kalau nak beli, boleh order dengan whatsapp pada No di atas.

   Delete
 4. menarik...saya suka kuah rojak makan dengan buah..

  ReplyDelete
 5. Macam sedap je..
  Macam nak cuba je..
  Nice sharing..

  ReplyDelete