Love This Secret Recipe Cake: White Chocolate Macadamia


Saya suka manjakan diri dengan makan makanan yang sedap & manis. Of coursela tak baik untuk kesihatan. Takut gula tinggi & stuff. Tapi sekali-sekala apa salahnya kan. 

Ada sekali saya nak memanjakan diri terkena pulak time dah hujung-hujung bulan. So, terpaksalah mencari makanan yang sedap & yang mampu dibayar dengan  duit yang ada. Bunyi macam menyedihkan.haha.Tak adala sengkek. Just tak berani nak memanjakan diri di high end restaurant(Ceh high end tu..sangat tak boleh bla kan). Tempat terbaik yang boleh memanjakan diri time hujung-hujung bulan adalah  Secret recipe. Reason is ada favourite cake saya di situ iaitu White Chocolate Macadamia. Ini adalah second time saya makan cake ni. Yang first masa order cake untuk Zafran's first Birthday. Sejak order cake untuk Zafran's  first birthday la, cake ni dah jadi favourite cake saya. Sebelum ni suka order Chocolate Indulgence atau semua jenis Cheese Cake.

Secret Recipe pulak dah buat buat balik tea time promotion. Kalau makan kek di situ dari pukul 3pm-6pm, dapat free coffee/tea. Saya kat Secret Recipe time tu pun dalam pukul 5:30pm. So, dapatlah free coffee. Lagilah saya suka sebab dapat extra memanjakan diri.ahaks..

Just nasib baik jugaklah tak berapa nak kerap saya nak memanjakan diri.  Paling banyak saya melakukan aktiviti memanjakan diri pun sekali sebulan. Kalau tak, mau purse makin nipis & gula dalam badan makin tinggi. hehe. Boleh nak makan makanan manis sebagai terapi diri tapi pada masa yang sama kesihatan diri pun kena jaga jugak. Adalah satu ibadah, menjaga kesihatan diri dengan baik.

Share this:

CONVERSATION

18 comments:

  1. This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing blog that understand the value of providing a quality resource for free. buy youtube subscribers cheap

    ReplyDelete
  2. Perhaps the fastest approaches to build your eatery benefits is to raise costs. Only a couple dollars on a few well-selling things will give you remarkable development right away. That may seem like a terrifying thought, yet investigate the brain science of evaluating and purchasing conduct and you will comprehend why 80% of café organizations undercharge for their administrations and items. Iranian Restaurants

    ReplyDelete
  3. We have other services like followers, likes and comments.
    get more YouTube Views

    ReplyDelete
  4. Great article with excellent idea!Thank you for such a valuable article. I really appreciate for this great information.. psychedelic mushroom chocolate bar

    ReplyDelete
  5. Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me. Wavy bars

    ReplyDelete
  6. Thanks for another wonderful post. Where else could anybody get that type of info in such an ideal way of writing? Wavy bars

    ReplyDelete
  7. I appreciate everything you have added to my knowledge base.Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer.Thanks. choco shrooms

    ReplyDelete
  8. Looking to buy Instagram followers? Visit the link

    ReplyDelete
  9. I really enjoyed reading your post. The insights you shared on Crepe City London .

    ReplyDelete
  10. Thumbnail Checker is a powerful tool to help you succeed on YouTube. Give it a try today, and see your channel grow! Say goodbye to thumbnail troubles and welcome YouTube success with our YouTube thumbnail checker online tool.

    ReplyDelete
  11. I really liked your content! It is insightful and gave me amazing info thanks for sharing. Do check out my blog on met gala 2024 on Neonpolice.

    ReplyDelete
  12. Great insights! Check out my blog on the best PS5 games for more tips! ( best ps5 games )

    ReplyDelete
  13. Experience the ultimate in hair care with our Red Onion Hair Oil. Crafted with a blend of premium oils, including red onion extract, this formula nourishes your scalp, strengthens hair from root to tip, and promotes healthy growth.

    ReplyDelete
  14. Thank you for this awesome content. I have been looking for what to watch then I stumbled on this page. Thanks for sharing.Also Have a look at our aricle about Best Waterproof Phone Pouch.

    ReplyDelete