Attend Ex'Block 15'mate's Wedding at The Place, One City(USJ)

Pada cuti CNY lepas, attend wedding my ex'block 15'mate, Iqin di The Place, One City(USJ). Last sekali jumpa dia pada empat tahun lepas, di wedding Nad. Nad pun satu block jugak dengan kitaorang berdua. Kitaorang bertiga sangat setia dengan blok 15, Kolej Keris Mas, UKM sebabnya dari 1st year sampailah 3rd year stay di blok yang sama jea. Padahal Blok 15 adalah blok yang paling jauh kot dari caf√© & etc, compare dengan blok-blok lain. Tak tahula kenapa sangat sayang dengan blok 15. Even dengan Kolej Keris Mas(KKM) pun kitaorang setia. KKM pun antara kolej yang paling jauh dari fakulti, kalau compare dengan kolej-kolej lain. KKM jugak adalah kolej yang mengenakan yuran paling mahal compare dengan kolej-kolej lain. Ada peleset kot kat kat KKM & blok 15, yang buatkan kitaorang sayang nak tinggalkan kedua-dua tempat ni.Haha..

Bila pengantin tersangat slim(tapi badan Iqin memang kurus slim pun..hehe), ternampaklah kelebaran pada diriku.hehew

Patutnya ada seorang lagi yang setia jugak macam kitaorang bertiga iaitu Yana. Yana, Nad & Iqin sama-sama ambil course yang sama iaitu account. Yana ada attend wedding Iqin tapi saya tak sempat jumpa dia. Just sempat jumpa Nad sahaja.

Best jugak ada photobox. Gambar yang dapat, boleh simpan buat kenangan.

Siap dapat 3 copies lagi. Sangat bermurah hati pengantin ni.

To Iqin, congratulations on your wedding. Semoga Iqin & hubby bahagia hingga ke akhir hayat. Habis kahwin dahla semua geng-geng blok 15.

Share this:

,

CONVERSATION

6 comments:

  1. cantiknya sis :D

    jemput singgah http://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. cantiknya sis :D

    jemput singgah http://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Hai.. Cakk..
    done follow sini no ..203
    Jom berkenal kenalan kita..
    Sudilah kiranya follow teman yea..
    http://tengkubutang.blogspot.my/

    kalau minat kucen.. boleh follow sini juga
    http://kucenkucenbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan...
    saya baru follow Blog ni...
    jemput singgah & follow blog saya juga...thanks

    ReplyDelete
  5. semakin merasa iri saja, entah kapan saya punya giliran nikah :D

    ReplyDelete